Emotionele speech John van 't Schip over overlijden van zijn vrouw: 'Niets als vanzelfsprekend beschouwen'

Emotionele speech John van 't Schip over overlijden van zijn vrouw: 'Niets als vanzelfsprekend beschouwen'

Vrijdag 3 november 2023 om 13:07

Ajax-trainer John van 't Schip heeft na de overwinning tegen FC Volendam uitgelegd wat hij met zijn spelers heeft gedeeld. De coach deelde zijn gevoelens met de spelersgroep over het overlijden van zijn vrouw vorige maand.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele speech <em>John van 't Schip</em> over overlijden van zijn vrouw: 'Niets als vanzelfsprekend beschouwen' Ajax-trainer John van 't Schip heeft na de overwinning tegen FC Volendam uitgelegd wat hij met zijn spelers heeft gedeeld. De coach deelde zijn gevoelens met de spelersgroep over het overlijden van zijn vrouw vorige maand. Tekst gaat verder onder de video. Emotionele speechVan 't Schip verloor onlangs zijn vrouw, maar vertelde pas voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA wat dat allemaal met hem deed. "Ik heb gezegd dat we niets als vanzelfsprekend mogen beschouwen, maar dat er altijd tegenslag in het leven komt," aldus Van 't Schip. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Samenvatting Ajax - FC Volendam (Eredivisie) Bekijk deze video » René van der Gijp steekt de draak met Ajax-supporters: 'Kampioenen, kampioenen!' Bekijk deze video »
Voetbal :

Emotionele speech
Van 't Schip verloor onlangs zijn vrouw, maar vertelde pas voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA wat dat allemaal met hem deed. "Ik heb gezegd dat we niets als vanzelfsprekend mogen beschouwen, maar dat er altijd tegenslag in het leven komt," aldus Van 't Schip.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's