Vanavond in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: Connie achtergelaten met grote schulden

Vanavond in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: Connie achtergelaten met grote schulden

Vanavond in <em>Kees van der Spek: Oplichters aangepakt</em>: Connie achtergelaten met grote schulden Kees van der Spek gaat in de aflevering van 7 november met Connie op zoek naar haar echtgenoot. Hij is naar het buitenland gevlucht en heeft haar laten zitten met grote schulden van leningen die hij op haar naam heeft gezet. Kees van der Spek spoort de man in Oplichters Aangepakt op. In het fragment hieronder zien we dat Joep geen goed voorgevoel heeft over de situatie. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kees van der Spek (@keesvanderspek) Bekijk ook Paniek aan boord in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt (video) Bekijk deze video » Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Anita's zoon overleden door giftig drankje? Bekijk deze video »

Kees van der Spek gaat in de aflevering van 7 november met Connie op zoek naar haar echtgenoot. Hij is naar het buitenland gevlucht en heeft haar laten zitten met grote schulden van leningen die hij op haar naam heeft gezet. Kees van der Spek spoort de man in Oplichters Aangepakt op. In het fragment hieronder zien we dat Joep geen goed voorgevoel heeft over de situatie.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's