René van der Gijp over premierschap Pieter Omtzigt: 'Heeft geen stabiel karakter' (video)

René van der Gijp over premierschap Pieter Omtzigt: 'Heeft geen stabiel karakter' (video)

Woensdag 8 november 2023 om 08:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp over premierschap <em>Pieter Omtzigt</em>: 'Heeft geen stabiel karakter' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Pieter Omtzigt twijfelt nog altijd over het premierschap en René van der Gijp was in Vandaag Inside kritisch als het gaat om de leiderschapskwaliteiten van de NSC-voorman. 'Hij moet het niet doen', denkt Van der Gijp. 'Als hij slim is, wordt hij geen premier. (...) Daar moet je een stabiel karakter voor hebben.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Pieter Omtzigt twijfelt nog altijd over het premierschap en René van der Gijp was in Vandaag Inside kritisch als het gaat om de leiderschapskwaliteiten van de NSC-voorman. 'Hij moet het niet doen', denkt Van der Gijp. 'Als hij slim is, wordt hij geen premier. (...) Daar moet je een stabiel karakter voor hebben.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's