Robbie Williams laat niets onbesproken in Netflix-documentaire: 'Leed aan impostorsyndroom'

Robbie Williams laat niets onbesproken in Netflix-documentaire: 'Leed aan impostorsyndroom'

Robbie Williams verwierf al bekendheid op zijn 16e als lid van de iconische boyband Take That en behaalde daarna solosuccessen. Gedurende ruim dertig jaar zijn camera's hem blijven volgen, en nu blijkt uit nieuwe beelden van de Netflix-documentaire dat Robbie leed aan het impostorsyndroom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robbie Williams</em> laat niets onbesproken in <em>Netflix-documentaire</em>: 'Leed aan impostorsyndroom' Robbie Williams verwierf al bekendheid op zijn 16e als lid van de iconische boyband Take That en behaalde daarna solosuccessen. Gedurende ruim dertig jaar zijn camera's hem blijven volgen, en nu blijkt uit nieuwe beelden van de Netflix-documentaire dat Robbie leed aan het impostorsyndroom. Tekst gaat verder onder de video. Documentaire Robbie WilliamsDe documentairereeks biedt een uniek inzicht in het leven en de gedachten van een van de meest vooraanstaande Britse soloartiesten aller tijden, Robbie Williams. De vier afleveringen beslaan dertig jaar en bevatten honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Zowel de hoogte- als dieptepunten, die allemaal in de schijnwerpers stonden, krijgen aandacht. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Vanaf 8 november 2023 is de serie Robbie Williams te zien op Netflix. Genre: biografie, muziek, documentaire. Deze productie bevat vier afleveringen van ongeveer 50 minuten.
TV :
Robbie Williams laat niets onbesproken in Netflix-documentaire: 'Leed aan impostorsyndroom'

Documentaire Robbie Williams
De documentairereeks biedt een uniek inzicht in het leven en de gedachten van een van de meest vooraanstaande Britse soloartiesten aller tijden, Robbie Williams. De vier afleveringen beslaan dertig jaar en bevatten honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Zowel de hoogte- als dieptepunten, die allemaal in de schijnwerpers stonden, krijgen aandacht.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Vanaf 8 november 2023 is de serie Robbie Williams te zien op Netflix. Genre: biografie, muziek, documentaire. Deze productie bevat vier afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's