Serierecensie: documentaire Robbie Williams is voor fans een schatkist van herinneringen

Serierecensie: documentaire Robbie Williams is voor fans een schatkist van herinneringen
Van topentertainer tot familieman en van roem naar depressie

Film :

Vanaf 8 november is de serie Robbie Williams te zien op Netflix. Van het begin van zijn carrière in boyband Take That, de haat naar Gary Barlow en de break-up van de band naar zijn enorm succesvolle solocarrière waarin depressie, eenzaamheid, angst en ook drank en drugs de hoofdrol spelen. Dat is het decor waarin deze documentaire zich afspeelt. Lees hier de serierecensie van Robbie Williams.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Raw. Honest. Real.
Deze documentairereeks geeft een bijzonder inkijk in het leven en het hoofd van een van de grootste Britse soloartiesten ooit, Robbie Williams. De vier afleveringen beslaat dertig jaar, en beslaat honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Er wordt aandacht besteed aan zowel de hoogte- als de dieptepunten, die alle in de schijnwerpers stonden.

Zanger vertelt zijn verhaal uit de slaapkamer in de serie 'Robbie Williams'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,3

In vier afleveringen, die de titels "Let's Get Wrecked", "Nobody Someday", "Close Encounters" en "Cut The Circuit" dragen, gaan we door het imponerende leven van de Britse zanger (en overtuigend 'family man') Robbie Williams heen. Met hoge pieken en diepe dalen zien we in rijke archiefbeelden de vele hits voorbij komen: natuurlijk de muzikale hits Let me Entertain You, Feel en Angels, maar ook hits in andere facetten. Voor fans is dit puur genieten, want Williams laat zijn goudeerlijke kant zien in deze Netflix-serie. Met onder andere de oorlog met de Britse media, de duizenden gillende fans en zijn depressie en angstoornissen gaat het leven als popartiest duidelijk niet over rozen. Een intieme en mooie documentaire die zeker voor de fans een must-see is en voor kippenvel gaat zorgen. Vier sterren.

Cast
Naast Robbie Williams zijn ook archiefbeelden met onder andere Guy Chambers, Geri Halliwel en Ayda Field te zien in deze documentaireserie. Deze productie is ontwikkeld door Asif Kapadia (Amy en Senna).

Vanaf 8 november 2023 is de serie Robbie Williams te zien op Netflix. Genre: biografie, muziek, documentaire. Deze productie bevat vier afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's