Prinses Beatrix op werkbezoek op geliefd Caribisch deel van Nederland; Curaçao en Aruba (Shownieuws)

Prinses Beatrix op werkbezoek op geliefd Caribisch deel van Nederland; Curaçao en Aruba (Shownieuws)

Donderdag 9 november 2023 om 09:42

Shownieuws heeft beelden van het werkbezoek van prinses Beatrix deze week op Curaçao en Aruba. Onze voormalige vorstin zoekt lekker de warmte op en oogt erg fit. Zij is en was altijd erg geliefd op het Caribische deel van Nederland en dat lijkt nog steeds wederzijds.

Bekijk de Shownieuws-beelden met Beatrix hieronder.

<em>Prinses Beatrix</em> op werkbezoek op geliefd Caribisch deel van Nederland; Curaçao en Aruba (<em>Shownieuws</em>) Shownieuws heeft beelden van het werkbezoek van prinses Beatrix deze week op Curaçao en Aruba. Onze voormalige vorstin zoekt lekker de warmte op en oogt erg fit. Zij is en was altijd erg geliefd op het Caribische deel van Nederland en dat lijkt nog steeds wederzijds. Bekijk de Shownieuws-beelden met Beatrix hieronder. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beatrix en prinses Amalia zijn heel close: 'Ze lijken heel erg op elkaar' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Prinses Beatrix doet een stapje terug Bekijk deze video » Het Eurovisie Songfestival 2024: wordt het Nick Schilder of Gerard Joling? (video) Bekijk deze video »
Royals :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's