Live stream Aston Villa - AZ (groepsfase Conference League)

Live stream Aston Villa - AZ (groepsfase Conference League)

Kijk donderdag 9 november vanaf 21.00 uur LIVE naar Aston Villa - AZ via de livestream hieronder.

Live stream <em>Aston Villa - AZ</em> (groepsfase Conference League) Kijk donderdag 9 november vanaf 21.00 uur LIVE naar Aston Villa - AZ via de livestream hieronder. Donderndag spelen AZ en Aston Villa tegen elkaar in de groepsfase van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Samenvatting en hoogtepunten Aston Villa - AZ De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Aston Villa - AZ (groepsfase Conference League) Bekijk deze video » Aston Villa - AZ is donderdag 9 november vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv. Samenvatting AZ - Legia Warschau (groepsfase Conference League) Bekijk deze video » Samenvatting AZ – Aston Villa (groepsfase Conference League) Bekijk deze video » Mooie beelden: Aston Villa-speler verrast huilende jonge fan na duel tegen AZ (video) Bekijk deze video »
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderndag spelen AZ en Aston Villa tegen elkaar in de groepsfase van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Samenvatting en hoogtepunten Aston Villa - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Aston Villa - AZ is donderdag 9 november vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV