Samenvatting Aston Villa - AZ (groepsfase Conference League)

Samenvatting Aston Villa - AZ (groepsfase Conference League)

Thursday 9 November 2023 om 21:00

Goals en hoogtepunten Aston Villa - AZ

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Aston Villa in de groepsfase van de Conference League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Aston Villa - AZ

AZ en Aston Villa spelen in de groepsfase van de Conference League tegen elkaar in het Villa Park in Londen. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Luís Miguel Branco Godinho.

Opstelling AZ
Ryan; Sugawara, Bazoer, Penetra, Wolfe; Clasie, Mijnans, De Wit; Van Brederode, Pavlidis, Sadiq.

Opstelling Aston Villa
Martinez; Cash, Carlos, Lenglet, Digne; Kamara, McGinn, Luiz, Tielemans, Bailey; Watkins.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Aston Villa in de groepsfase van de Conference League.

Samenvatting <em>Aston Villa - AZ</em> (groepsfase Conference League) Goals en hoogtepunten Aston Villa - AZ Samenvatting Aston Villa - AZ (groepsfase Conference League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Aston Villa in de groepsfase van de Conference League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Aston Villa - AZ AZ en Aston Villa spelen in de groepsfase van de Conference League tegen elkaar in het Villa Park in Londen. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Luís Miguel Branco Godinho. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting AZ – Aston Villa (groepsfase Conference League) Bekijk deze video » Opstelling AZRyan; Sugawara, Bazoer, Penetra, Wolfe; Clasie, Mijnans, De Wit; Van Brederode, Pavlidis, Sadiq. Opstelling Aston VillaMartinez; Cash, Carlos, Lenglet, Digne; Kamara, McGinn, Luiz, Tielemans, Bailey; Watkins. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Aston Villa in de groepsfase van de Conference League.
Voetbal :
Samenvatting Aston Villa - AZ (groepsfase Conference League)

Actuele video's

Meer actuele video's