Samenvatting AZ - Legia Warschau (groepsfase Conference League)

Samenvatting AZ - Legia Warschau (groepsfase Conference League)

Samenvatting <em>AZ - Legia Warschau</em> (groepsfase Conference League) Goals en hoogtepunten AZ - Legia Warschau Samenvatting AZ - Legia Warschau (groepsfase Conference League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Legia Warschau in de groepsfase van de Conference League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AZ - Legia Warschau AZ en Legia Warschau spelen in de groepsfase van de Conference League tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Nenad Minakovic. Lees hier waar je AZ - Legia Warschau op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Zrinjski Mostar - AZ (groepsfase Conference League) Bekijk deze video » Opstelling AZ Opstelling Legia Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Legia Warschau in de groepsfase van de Conference League.
Voetbal :
Thursday 5 October 2023 om 21:00

Goals en hoogtepunten AZ - Legia Warschau

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Legia Warschau in de groepsfase van de Conference League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AZ - Legia Warschau

AZ en Legia Warschau spelen in de groepsfase van de Conference League tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Nenad Minakovic.

Lees hier waar je AZ - Legia Warschau op tv kunt kijken.

Opstelling AZ

Opstelling Legia

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Legia Warschau in de groepsfase van de Conference League.

Actuele video's

Meer actuele video's