Vandaag Inside gemist? René vergelijkt opvallende Aston Villa-supporter met Frans Timmermans

Vandaag Inside gemist? René vergelijkt opvallende Aston Villa-supporter met Frans Timmermans

Vrijdag 10 november 2023 om 09:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp lacht om een Aston Villa-supporter die naar de Conference League-wedstrijd tegen AZ is gekomen in een hondenkostuum. De analist ziet zelfs gelijkenissen met een bekende politicus: "Je zou bijna zeggen dat het Frans Timmermans is!"

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>René</em> vergelijkt opvallende <em>Aston Villa-supporter</em> met <em>Frans Timmermans</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp lacht om een Aston Villa-supporter die naar de Conference League-wedstrijd tegen AZ is gekomen in een hondenkostuum. De analist ziet zelfs gelijkenissen met een bekende politicus: "Je zou bijna zeggen dat het Frans Timmermans is!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's