SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Druiventros in The Masked Singer (video)

SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Druiventros in The Masked Singer (video)

Vrijdag 10 november 2023 om 23:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 10 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Druiventros is helaas de eerste afvaller van het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Bekijk hieronder de eerste spectaculaire onthulling.

SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Druiventros in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 10 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Druiventros is helaas de eerste afvaller van het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Bekijk hieronder de eerste spectaculaire onthulling. OnthullingAchter het masker van De Druiventros zit niemand minder dan presentator Bert van Leeuwen. Maar één panellid wist de identiteit van de Druiventros te raden, namelijk Buddy Vedder. The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Druiventros in The Masked Singer (video)

Onthulling
Achter het masker van De Druiventros zit niemand minder dan presentator Bert van Leeuwen. Maar één panellid wist de identiteit van de Druiventros te raden, namelijk Buddy Vedder.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's