René van der Gijp over kritiek op Ajax: 'Speelden juist beste eerste helft dit seizoen' (video)

René van der Gijp over kritiek op Ajax: 'Speelden juist beste eerste helft dit seizoen' (video)

Zaterdag 11 november 2023 om 13:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> over kritiek op Ajax: 'Speelden juist beste eerste helft dit seizoen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp kan zich niet vinden in alle kritiek die Ajax over zich heen kreeg na de 0-2 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion in de Europa League. Volgens Van der Gijp speelde Ajax juist de beste eerste helft van het seizoen. Johan Derksen is het daarmee eens. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp kan zich niet vinden in alle kritiek die Ajax over zich heen kreeg na de 0-2 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion in de Europa League. Volgens Van der Gijp speelde Ajax juist de beste eerste helft van het seizoen. Johan Derksen is het daarmee eens.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's