Get in Loser! Mean Girls is nu een musical? Bekijk de trailer hier

Get in Loser! Mean Girls is nu een musical? Bekijk de trailer hier

Zaterdag 11 november 2023 om 18:01

Het is tijd om je roze kleding weer uit de kast te trekken, want Mean Girls is terug. Dit keer speelt popster Reneé Rapp de legendarische gemene queenbee Regina George. De remake is dit keer gestopt in een musical jasje, al is daar weinig van te merken in de trailer.

Plot
Cady Heron gaat naar een nieuwe middelbare school waar ze door de populaire meidengroep, The Plastics, wordt opgenomen. De groep wordt geleid door Regina George. Wanneer Cady verliefd wordt op Aaron Samuels, de ex van Regina, krijgt de vriendschap tussen de twee vrouwen een flinke deuk.

Je moet nog even wachten. De nieuwe Mean Girls wordt pas in 2024 verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Get in Loser! Mean Girls is nu een musical? Bekijk de trailer hier Het is tijd om je roze kleding weer uit de kast te trekken, want Mean Girls is terug. Dit keer speelt popster Reneé Rapp de legendarische gemene queenbee Regina George. De remake is dit keer gestopt in een musical jasje, al is daar weinig van te merken in de trailer. PlotCady Heron gaat naar een nieuwe middelbare school waar ze door de populaire meidengroep, The Plastics, wordt opgenomen. De groep wordt geleid door Regina George. Wanneer Cady verliefd wordt op Aaron Samuels, de ex van Regina, krijgt de vriendschap tussen de twee vrouwen een flinke deuk. Je moet nog even wachten. De nieuwe Mean Girls wordt pas in 2024 verwacht. Bekijk hieronder de trailer. Bekijk ook De orginele 'Mean Girls' zijn terug in Amerikaanse reclame! Bekijk deze video »
Trailer :
Get in Loser! Mean Girls is nu een musical? Bekijk de trailer hier

Actuele video's

Meer actuele video's