Verkiezingsdilemma: 60% van kiezers houdt opties open met naderende Tweede Kamerverkiezingen

Verkiezingsdilemma: 60% van kiezers houdt opties open met naderende Tweede Kamerverkiezingen

Zondag 12 november 2023 om 19:07

Met nog slechts enkele dagen tot de verkiezingen op 22 november twijfelt 60 procent van de mensen nog over hun partijkeuze. In deze video vertellen zwevende kiezers Raïsa en Nick waarom ze nog twijfelen. En laat opiniepeiler Gijs Rademaker zien dat de strijd nog lang niet gestreden is.

Tekst gaat verder onder de video.

Verkiezingsdilemma: <em>60% van kiezers</em> houdt opties open met naderende <em>Tweede Kamerverkiezingen</em> Met nog slechts enkele dagen tot de verkiezingen op 22 november twijfelt 60 procent van de mensen nog over hun partijkeuze. In deze video vertellen zwevende kiezers Raïsa en Nick waarom ze nog twijfelen. En laat opiniepeiler Gijs Rademaker zien dat de strijd nog lang niet gestreden is. Tekst gaat verder onder de video. Zwevende kiezersMet nog 11 dagen tot de verkiezingen is meer dan driekwart van de stemgerechtigde Nederlanders nog onbeslist over hun stemkeuze. Velen van hen zullen in de komende dagen één of meerdere online stemwijzers invullen om op basis daarvan een weloverwogen beslissing te nemen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Geert Wilders grapt over nieuwe politieke rol: 'Het staatsrechtelijke geweten van de Kamer' Bekijk deze video » De Verkiezingen het Debat: wat gaat NSC concreet doen voor mensen die met moeite rondkomen? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Verkiezingsdilemma: 60% van kiezers houdt opties open met naderende Tweede Kamerverkiezingen

Zwevende kiezers
Met nog 11 dagen tot de verkiezingen is meer dan driekwart van de stemgerechtigde Nederlanders nog onbeslist over hun stemkeuze. Velen van hen zullen in de komende dagen één of meerdere online stemwijzers invullen om op basis daarvan een weloverwogen beslissing te nemen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's