Kijkers op X woest over pester Radmilo na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (Expeditie Robinson)

Kijkers op X woest over pester Radmilo na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (Expeditie Robinson)

Kijkers op X woest over pester <em>Radmilo</em> na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (<em>Expeditie Robinson</em>) In Expeditie Robinson kwam deze week op de eilandraad een geheel onverwachtse wending voor Krista die werd weggestemd. In een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson: Back2Base blikken Geraldine en Krista terug op de hoogopgelopen emoties. Geraldine vraagt zich af of zij en Radmilo het akkefietje met elkaar hebben uitgepraat... Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson, Back2Base hierboven. Op X gaan de kijkers helemaal los op Radmilo: Christa had in de finale moeten staan, maar een stel kakkerlakken. En deze man dit is ook Robinson, met zijn nare opmerkingen op de stembriefjes !! stuk stront #expeditierobinson pic.twitter.com/Q5ExzZk7Y7— ILLYCUP (@illycup) November 12, 2023 Radmilo met zijn "niets persoonlijk". Gast wat een bullshit. Echt heel kinderachtig wat er gebeurt. #expeditierobinson— Sharon (@Sharonabc_) November 12, 2023 Wow, dit is niet het spel spelen, maar vals spelen door onder andere @radmilosoda, met name die opmerkingen zijn zo ontzettend kleinzielig. Grow up #expeditierobinson— willem van der Bijl (@zortmania) November 12, 2023 Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Kijkers op X woest over pester Radmilo na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (Expeditie Robinson)
Zondag 12 november 2023 om 22:26

In Expeditie Robinson kwam deze week op de eilandraad een geheel onverwachtse wending voor Krista die werd weggestemd. In een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson: Back2Base blikken Geraldine en Krista terug op de hoogopgelopen emoties. Geraldine vraagt zich af of zij en Radmilo het akkefietje met elkaar hebben uitgepraat...

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson, Back2Base hierboven.

Op X gaan de kijkers helemaal los op Radmilo:

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's