Verliefdheid bij boerin Claudia in Boer Zoekt Vrouw? 'Word heel blij van je' (video)

Verliefdheid bij boerin Claudia in Boer Zoekt Vrouw? 'Word heel blij van je' (video)

Thursday 9 November 2023 om 17:27

Naarmate het seizoen van Boer Zoekt Vrouw vordert, stijgt de liefde in het populaire datingprogramma. Bekijk de eerste beelden van de uitzending van zondag hieronder.

Verliefdheid bij boerin Claudia in <em>Boer Zoekt Vrouw</em>? 'Word heel blij van je' (video) Naarmate het seizoen van Boer Zoekt Vrouw vordert, stijgt de liefde in het populaire datingprogramma. Bekijk de eerste beelden van de uitzending van zondag hieronder. VerliefdheidHet einde van de logeerweek nadert in Boer Zoekt Vrouw en dat betekent dat de eerste boeren een van hun logees de liefde moeten gaan verklaren. Nu komt het er immers op aan. Op de boerderij van Claudia kunnen we wel van enige verliefdheid spreken. Maar geldt dat ook voor Claudia zelf? Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Zondag in Boer Zoekt Vrouw: gezelligheid ver te zoeken bij Haico (video) Bekijk deze video » Er hangt liefde in de lucht in Boer Zoekt Vrouw: 'Ik vind jou leuk' (video) Bekijk deze video » Boer Haico flirt in Boer Zoekt Vrouw: 'Ziet er wel sexy uit hoor' (video) Bekijk deze video » Verlegen Bernice en Johan knuffelen elkaar: "Lief van je, dat je dat zegt" (video) Bekijk deze video »
TV :
Verliefdheid bij boerin Claudia in Boer Zoekt Vrouw? 'Word heel blij van je' (video)

Verliefdheid
Het einde van de logeerweek nadert in Boer Zoekt Vrouw en dat betekent dat de eerste boeren een van hun logees de liefde moeten gaan verklaren. Nu komt het er immers op aan. Op de boerderij van Claudia kunnen we wel van enige verliefdheid spreken. Maar geldt dat ook voor Claudia zelf?

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's