Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender!

Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender!

Dinsdag 14 november 2023 om 20:05

Kan een nieuwe tragedie voorkomen worden? Dat is de vraag die bij veel fans van de legendarische animatieserie door het hoofd spookt. Het verleden van liveaction versies van de Nickelodeon-serie belooft niet veel goeds. Toch doen de eerste beelden een sprankje hoop geven aan fans wereldwijd. Gaat Netflix het lukken om de strijdlust en magie van de Avatar wereld goed over te brengen?

Het verleden
De eerste liveaction poging van Avatar: The Last Airbender verliep niet bepaald soepel. De geliefde serie werd onderuitgehaald door slechte keuzes, aparte casting en een slecht script. De serie is geïnspireerd door Aziatische culturen en gewoontes, maar daar was in de casting vrijwel niets van overgebleven. Daarnaast werden de persoonlijkheden van de karakters veranderd. Avatar Aang veranderde opeens in een bang jongetje, terwijl hij in de serie juist erg sterk was voor zijn leeftijd. In de tekenfilmserie kunnen de vuurstuurders zelf vuur maken, maar in de film is dat erg zeldzaam, en kan alleen Iroh dat. Ook de visuele taal was anders in de liveaction film. Zo droegen de koninklijke familie van de vuurnatie geen vuur symbool meer in hun haar.

Bekijk hieronder een video essay over The Last Airbender

Dit weten we tot nu toe
Netflix lijkt van de fouten van de vorige liveaction film geleerd te hebben. De streamingservice blijft dicht bij het originele verhaal en visuele identiteit.

Een vergelijking tussen de karakters in de liveaction serie en de animatieserie.

Een vergelijking tussen verschillende scene's uit de liveaction serie en de animatieserie.

Netflix heeft grote plannen met de serie en het uitbreiden van het de cinematic universe van Avatar. Zo komen er meerdere films uit over eerdere Avatars, individuele karakters en de originele karakters als volwassenen.

Klik op de foto om een grotere versie te zien

Het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Stream tot dan de originele animatieserie en het vervolg The Legend of Kora op de streamingservice. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action <em>Avatar: The Last Airbender!</em> Kan een nieuwe tragedie voorkomen worden? Dat is de vraag die bij veel fans van de legendarische animatieserie door het hoofd spookt. Het verleden van liveaction versies van de Nickelodeon-serie belooft niet veel goeds. Toch doen de eerste beelden een sprankje hoop geven aan fans wereldwijd. Gaat Netflix het lukken om de strijdlust en magie van de Avatar wereld goed over te brengen? Het verledenDe eerste liveaction poging van Avatar: The Last Airbender verliep niet bepaald soepel. De geliefde serie werd onderuitgehaald door slechte keuzes, aparte casting en een slecht script. De serie is geïnspireerd door Aziatische culturen en gewoontes, maar daar was in de casting vrijwel niets van overgebleven. Daarnaast werden de persoonlijkheden van de karakters veranderd. Avatar Aang veranderde opeens in een bang jongetje, terwijl hij in de serie juist erg sterk was voor zijn leeftijd. In de tekenfilmserie kunnen de vuurstuurders zelf vuur maken, maar in de film is dat erg zeldzaam, en kan alleen Iroh dat. Ook de visuele taal was anders in de liveaction film. Zo droegen de koninklijke familie van de vuurnatie geen vuur symbool meer in hun haar. Bekijk hieronder een video essay over The Last Airbender The Last Airbender Dit weten we tot nu toeNetflix lijkt van de fouten van de vorige liveaction film geleerd te hebben. De streamingservice blijft dicht bij het originele verhaal en visuele identiteit. Een vergelijking tussen de karakters in de liveaction serie en de animatieserie. #AvatarTheLastAirbender live action vs. animation ???? pic.twitter.com/dAMS2xyB7s— Culture Crave ? (@CultureCrave) November 9, 2023 Een vergelijking tussen verschillende scene's uit de liveaction serie en de animatieserie. the new live #AvatarTheLastAirbender series looks so good! pic.twitter.com/CY3dtXgcp5— GIFShinobi?️ (@GIFShin0bi) November 11, 2023 Netflix heeft grote plannen met de serie en het uitbreiden van het de cinematic universe van Avatar. Zo komen er meerdere films uit over eerdere Avatars, individuele karakters en de originele karakters als volwassenen. Klik op de foto om een grotere versie te zien Het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Stream tot dan de originele animatieserie en het vervolg The Legend of Kora op de streamingservice. Bekijk hieronder de eerste trailer. Bekijk ook Game trailer: Avatar The last Airbender - Quest for Balance, deze herfst op Nintendo Switch Bekijk deze video » Dit is de Vuurnatie in Netflix's live action versie van Avatar: The Last Airbender Bekijk deze video » Kijk de teaser van langverwachte serie Avatar: The Last Airbender, in 2024 te zien op Netflix Bekijk deze video »
Amusement :
Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender!

Actuele video's

Meer actuele video's