Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag 15 november zitten waarschijnlijk weer veel mensen klaar voor Vandaag Inside bij SBS6. Niet alleen om te horen van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zoal te melden hebben, er komt een bijzondere gast langs: Geert Wilders. Alle fragmenten uit deze uitzending Vandaag Inside: Geert Wilders neemt woorden over Yesilgöz terug, maar 'geen spijt' Bekijk deze video » Raymond Mens in VI over gelijkenis Wilders met Trump: 'Beide zijn menselijke handgranaat' Bekijk deze video » Ongemakkelijke Geert Wilders bij VI over akkefietje met vrouw van collega Dion Graus: "Ik zeg niks" Bekijk deze video » Borrelhapjes bij Vandaag Inside staan er kennelijk niet om op te eten: "Niet doen, Geert" Bekijk deze video » Geert Wilders krijgt 'likmat' bij Vandaag Inside: "geweldig, hardstikke bedankt!" Bekijk deze video » Wilders niet vaak in talkshowsDeze keer schuift Geert Wilders van de PVV aan bij de heren van Vandaag Inside. Dat is zeker bijzonder te noemen, want Wilders is niet vaak te gast in een talkshow. Daarbij maakt zijn beveiliging het ook niet makkelijk om eropuit te gaan, de politicus heeft al jaren te maken met ernstige bedreigingen. Uiteraard wil hij zo vlak voor de verkiezingen in deze talkshow nog even een goede indruk maken op de kiezers. Meer politici bij Vandaag InsideHet is zeker niet de eerste keer dat een politicus bij de mannen van Vandaag Inside aan tafel zit. Eerder durfden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge het aan om met de uitgesproken heren in gesprek te gaan. Ook Caroline van der Plas van BBB was al meerdere keren te gast.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 15 November 2023 om 22:38

Woensdag 15 november zitten waarschijnlijk weer veel mensen klaar voor Vandaag Inside bij SBS6. Niet alleen om te horen van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zoal te melden hebben, er komt een bijzondere gast langs: Geert Wilders.

Wilders niet vaak in talkshows
Deze keer schuift Geert Wilders van de PVV aan bij de heren van Vandaag Inside. Dat is zeker bijzonder te noemen, want Wilders is niet vaak te gast in een talkshow. Daarbij maakt zijn beveiliging het ook niet makkelijk om eropuit te gaan, de politicus heeft al jaren te maken met ernstige bedreigingen. Uiteraard wil hij zo vlak voor de verkiezingen in deze talkshow nog even een goede indruk maken op de kiezers.

Meer politici bij Vandaag Inside
Het is zeker niet de eerste keer dat een politicus bij de mannen van Vandaag Inside aan tafel zit. Eerder durfden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge het aan om met de uitgesproken heren in gesprek te gaan. Ook Caroline van der Plas van BBB was al meerdere keren te gast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vandaag Inside

Actuele video's

Meer actuele video's