Debat van Nederland: Wilders en Omtzigt schudden elkaar de hand op woonbeleid (video)

Debat van Nederland: Wilders en Omtzigt schudden elkaar de hand op woonbeleid (video)

Donderdag 16 november 2023 om 21:20

Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien?

<em>Debat van Nederland</em>: Wilders en Omtzigt schudden elkaar de hand op woonbeleid (video) Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien? Geert Wilders en Pieter Omtzigt kunnen elkaar de hand schudden over woonbeleid. En dat gebeurt dan ook in het SBS6 Debat van Nederland met Wilfred Genee. 'Hier vinden we elkaar.' Het is een poging van Geert Wilders om Pieter Omtzigt tóch te bewegen om samen te werken met de PVV, terwijl Omtzigt eerder in het debat aangaf dit niet te willen. Het Debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het Debat van Nederland terugkijken via Gids.tv.
Politiek :

Geert Wilders en Pieter Omtzigt kunnen elkaar de hand schudden over woonbeleid. En dat gebeurt dan ook in het SBS6 Debat van Nederland met Wilfred Genee. 'Hier vinden we elkaar.' Het is een poging van Geert Wilders om Pieter Omtzigt tóch te bewegen om samen te werken met de PVV, terwijl Omtzigt eerder in het debat aangaf dit niet te willen.

Het Debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het Debat van Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's