The Masked Singer: zit deze bekende zangeres in Het Nijlpaard?

The Masked Singer: zit deze bekende zangeres in Het Nijlpaard?

Vrijdag 17 november 2023 om 11:25

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is weer begonnen en dat betekent ook dat er weer volop geraden wordt naar welke BN'ers er in de kleurrijke pakken zitten. Stefania Liberakakis, die bekend werd vanwege haar deelname aan het Eurovisie Songfestival voor Griekenland, wordt momenteel genoemd als degene die schuilgaat achter Het Nijlpaard. Wat is haar reactie op die geruchten? Je ziet het hieronder.

The Masked Singer: zit deze bekende zangeres in <em>Het Nijlpaard</em>? Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is weer begonnen en dat betekent ook dat er weer volop geraden wordt naar welke BN'ers er in de kleurrijke pakken zitten. Stefania Liberakakis, die bekend werd vanwege haar deelname aan het Eurovisie Songfestival voor Griekenland, wordt momenteel genoemd als degene die schuilgaat achter Het Nijlpaard. Wat is haar reactie op die geruchten? Je ziet het hieronder. The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Monica Geuze scheldt Loretta Schrijver uit: "Je hebt niks aan die ouwe tang" (video) Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: 'Martine van Os moet Gouden Kalf krijgen voor deze scène' Bekijk deze video » Hilarisch: Samantha Steenwijk en Irene Moors delen ordinaire grappen Gerard Joling Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: zit deze bekende zangeres in Het Nijlpaard?

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's