Komende week in GTST: Julian ziet het niet meer zitten met Saskia (video)

Komende week in GTST: Julian ziet het niet meer zitten met Saskia (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 17:41

Komende week in <em>GTST</em>: Julian ziet het niet meer zitten met Saskia (video) Het gaat niet goed tussen Julian en Saskia, Julian ziet het niet meer zitten op deze manier. Steef weet dat Saskia verliefd is op iemand anders en hij is daardoor heel erg boos op haar. Wat gaat ze doen nu iedereen boos op haar is? Je ziet het komende week in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bekijk de eerste beelden van volgende week hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bertrie Wierenga keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden?! Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: kan Bing zich hier nog uit redden? (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Stefano opnieuw chagarijnig, komt het wel goed met Merel? (video) Bekijk deze video »
Serie :
Komende week in GTST: Julian ziet het niet meer zitten met Saskia (video)

Het gaat niet goed tussen Julian en Saskia, Julian ziet het niet meer zitten op deze manier. Steef weet dat Saskia verliefd is op iemand anders en hij is daardoor heel erg boos op haar. Wat gaat ze doen nu iedereen boos op haar is? Je ziet het komende week in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bekijk de eerste beelden van volgende week hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's