Goede Tijden, Slechte Tijden: kan Bing zich hier nog uit redden? (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: kan Bing zich hier nog uit redden? (video)

Dinsdag 14 november 2023 om 18:20

Goede Tijden, Slechte Tijden: kan <em>Bing</em> zich hier nog uit redden? (video) Bing zit in de problemen op het politiebureau van Meerdijk. Hij is gearresteerd omdat hij de undercoveractie heeft verklapt aan Luuk. Agent Kaan is niet blij met de actie van Bing. Hij eist dat Bing het goedmaakt. Kan Bing de prijs betalen? Bekijk de beelden van GTST hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Wie kijkt er mee met Linda's aangifte? Bekijk deze video » Saskia biecht op in GTST: 'Ik ben verliefd geworden op iemand anders' (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Bing in het nauw gedreven door Kaan (video) Bekijk deze video » Video: Bing is in gevaar in Goede Tijden, Slechte Tijden Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: kan Bing zich hier nog uit redden? (video)

Bing zit in de problemen op het politiebureau van Meerdijk. Hij is gearresteerd omdat hij de undercoveractie heeft verklapt aan Luuk. Agent Kaan is niet blij met de actie van Bing. Hij eist dat Bing het goedmaakt. Kan Bing de prijs betalen?

Bekijk de beelden van GTST hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's