Boer zoekt vrouw: Richard krijgt tranen door sterke drank tijdens trip met Robin

Boer zoekt vrouw: Richard krijgt tranen door sterke drank tijdens trip met Robin

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Richard krijgt tranen door sterke drank tijdens trip met Robin Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Robin en Richard zijn op citytrip en genieten van elkaar. Ze hebben plezier en drinken wat. Richard kan niet tegen de sterke drank, de tranen schieten in zijn ogen. Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Verliefdheid bij boerin Claudia in Boer Zoekt Vrouw? 'Word heel blij van je' (video) Bekijk deze video » Zondag in Boer Zoekt Vrouw: Boer Richard verbouwt restaurant voor Robin (video) Bekijk deze video »
Sunday 19 November 2023 om 14:55

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Robin en Richard zijn op citytrip en genieten van elkaar. Ze hebben plezier en drinken wat. Richard kan niet tegen de sterke drank, de tranen schieten in zijn ogen. Bekijk het fragment hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's