Zondag in Boer Zoekt Vrouw: Boer Richard verbouwt restaurant voor Robin (video)

Zondag in Boer Zoekt Vrouw: Boer Richard verbouwt restaurant voor Robin (video)

Thursday 16 November 2023 om 17:10

Richard en Robin zijn zondag in Boer Zoekt Vrouw op stedentrip en dat gaat er gezellig aan toe. En als het even niet romantisch is, dan zorgt Richard daar wel voor, zo is te zien in onderstaande vooruitblik voor de nieuwe aflevering.

Zondag in <em>Boer Zoekt Vrouw</em>: Boer Richard verbouwt restaurant voor Robin (video) Richard en Robin zijn zondag in Boer Zoekt Vrouw op stedentrip en dat gaat er gezellig aan toe. En als het even niet romantisch is, dan zorgt Richard daar wel voor, zo is te zien in onderstaande vooruitblik voor de nieuwe aflevering. RomantiekBoer Richard en Robin zijn begonnen aan de citytrip in Boer zoekt Vrouw. Een en al romantiek, zou je denken. Maar nee: Robin merkt op dat het maar een ongezellige bedoening is. Gelukkig weer Richard er een oplossing voor. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Verliefdheid bij boerin Claudia in Boer Zoekt Vrouw? 'Word heel blij van je' (video) Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Ellen zwaar teleurgesteld dat Haico niet voor haar koos, 'kwam wel binnen' Bekijk deze video » Ontknoping Boer zoekt vrouw wordt Claudia eventjes te veel: 'Staat zoveel te gebeuren' Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Boer Zoekt Vrouw: Boer Richard verbouwt restaurant voor Robin (video)

Romantiek
Boer Richard en Robin zijn begonnen aan de citytrip in Boer zoekt Vrouw. Een en al romantiek, zou je denken. Maar nee: Robin merkt op dat het maar een ongezellige bedoening is. Gelukkig weer Richard er een oplossing voor.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's