Buitenhof gemist? Pieter Omtzigt staat klaar om leiding te geven aan kabinet met vakministers

Buitenhof gemist? Pieter Omtzigt staat klaar om leiding te geven aan kabinet met vakministers

<em>Buitenhof</em> gemist? <em>Pieter Omtzigt</em> staat klaar om leiding te geven aan <em>kabinet</em> met <em>vakministers</em> De laatste en cruciale dagen van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen zijn aangebroken. In Buitenhof schuiven de lijsttrekkers van twee partijen aan, namelijk Frans Timmermans van GroenLinks-PvdA en Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract. Tekst gaat verder onder de video. Als er een kabinet komt met vakministers, is @PieterOmtzigt bereid daar leiding aan te geven. 'Ik heb een stellige voorkeur heb om fractievoorzitter te zijn, maar een regering met vakministers op afstand van de Kamer, daar zou ik ook kunnen zitten', zegt hij in #buitenhof pic.twitter.com/gOtAy5yQGw— Buitenhof (@Buitenhoftv) November 19, 2023 VakministersPieter Omtzigt is bereid leiding te geven aan een kabinet met vakministers. "Ik heb een stellige voorkeur om fractievoorzitter te zijn, maar een regering met vakministers op afstand van de Kamer, daar zou ik ook kunnen zitten," zegt hij in Buitenhof. Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Generaal Onno Eichelsheim in Buitenhof: 'Denk niet dat het mogelijk is Hamas te vernietigen' Bekijk deze video » Zien! Imam en rabbijn reiken elkaar in Buitenhof de hand: 'Zorgen dat de klassen veilig zijn' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De laatste en cruciale dagen van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen zijn aangebroken. In Buitenhof schuiven de lijsttrekkers van twee partijen aan, namelijk Frans Timmermans van GroenLinks-PvdA en Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract.

Tekst gaat verder onder de video.

Vakministers
Pieter Omtzigt is bereid leiding te geven aan een kabinet met vakministers. "Ik heb een stellige voorkeur om fractievoorzitter te zijn, maar een regering met vakministers op afstand van de Kamer, daar zou ik ook kunnen zitten," zegt hij in Buitenhof.

Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV