Maurice de Hond: 'PVV stijgt in peiling, Omtzigt gelijk met PvdA-Groenlinks' (video)

Maurice de Hond: 'PVV stijgt in peiling, Omtzigt gelijk met PvdA-Groenlinks' (video)

Woensdag is het eindelijk zover: de Tweede Kamerverkiezingen. Welke partij komt er als winnaar uit de bus? Het is spannender dan ooit. Meerdere partijen maken nog kans op de eindoverwinning, zo blijkt uit de laatste zetelpeiling van Maurice de Hond.

Maurice de Hond: 'PVV stijgt in peiling, Omtzigt gelijk met PvdA-Groenlinks' (video) Woensdag is het eindelijk zover: de Tweede Kamerverkiezingen. Welke partij komt er als winnaar uit de bus? Het is spannender dan ooit. Meerdere partijen maken nog kans op de eindoverwinning, zo blijkt uit de laatste zetelpeiling van Maurice de Hond. PeilingenPVV is virtueel de grootste partij, samen met VVD, volgens de nieuwste peiling van Maurice de Hond. De partij van Geert Wilders stijgt met vijf zetels en NSC van Pieter Omtzigt levert juist vijf zetels in. PvdA-Groenlinks staat op gelijke hoogte met NSC. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: fietser overleden na botsing graafmachine in Haaksbergen (video) Bekijk deze video » Zien: koe op de Amsterdamse grachten trekt veel bekijks (video) Bekijk deze video » Gewelddadige pro-Zwarte Piet demonstranten De Lier vallen politie aan met vuurwerk (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Peilingen
PVV is virtueel de grootste partij, samen met VVD, volgens de nieuwste peiling van Maurice de Hond. De partij van Geert Wilders stijgt met vijf zetels en NSC van Pieter Omtzigt levert juist vijf zetels in. PvdA-Groenlinks staat op gelijke hoogte met NSC.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's