Ophef om hond Hummer van Maxime Meiland: "Krijgt bijna geen adem" (video)

Ophef om hond Hummer van Maxime Meiland: "Krijgt bijna geen adem" (video)

Ophef om hond <em>Hummer</em> van Maxime Meiland: &quot;Krijgt bijna geen adem&quot; (video) Maxime Meiland heeft dit weekend een boswandeling gemaakt met Vivé en Claire en hond Hummer. Lekker bewegen, dacht Maxime. Maar Hummer is niet vooruit te branden en dat vindt Maxime nogal vreemd: "De meeste honden denken 'ik ga er helemaal voor, ik ga lekker wandelen'. Waar zit onze hond? Naast me op de bank!" Bekijk de Instagram-video hieronder. VerkeerdKijkers vinden het niet zo gek dat de hond naast Maxime op de bank zit: "Omdat hij veel te dik is en ook nog eens zo verkeerd gefokt is dat hij bijna geen lucht krijgt", schrijft iemand. En een ander deelt: "Omdat dit ras zo doorgefokt is dat ademen en bewegen altijd moeilijk is." Bekijk de Instagrampost met Maxime en haar hond Hummer hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland Bekijk deze video » Vivé en Claire bij Sinterklaasintocht: Maxime Meiland geniet enorm (video) Bekijk deze video »
Monday 20 November 2023 om 10:29

Maxime Meiland heeft dit weekend een boswandeling gemaakt met Vivé en Claire en hond Hummer. Lekker bewegen, dacht Maxime. Maar Hummer is niet vooruit te branden en dat vindt Maxime nogal vreemd: "De meeste honden denken 'ik ga er helemaal voor, ik ga lekker wandelen'. Waar zit onze hond? Naast me op de bank!" Bekijk de Instagram-video hieronder.

Verkeerd
Kijkers vinden het niet zo gek dat de hond naast Maxime op de bank zit: "Omdat hij veel te dik is en ook nog eens zo verkeerd gefokt is dat hij bijna geen lucht krijgt", schrijft iemand. En een ander deelt: "Omdat dit ras zo doorgefokt is dat ademen en bewegen altijd moeilijk is."

Bekijk de Instagrampost met Maxime en haar hond Hummer hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's