Vivé en Claire bij Sinterklaasintocht: Maxime Meiland geniet enorm (video)

Vivé en Claire bij Sinterklaasintocht: Maxime Meiland geniet enorm (video)

<em>Vivé en Claire</em> bij Sinterklaasintocht: <em>Maxime Meiland</em> geniet enorm (video) Zaterdag 18 november stond ook Maxime Meiland met haar dochters langs de kant van de weg. Vivé en Claire wachtten op de komst van Sinterklaas. Bekijk de leuke beelden van een regenachtige Sinterklaasintocht in de video hierboven. ZiekenhuisMaxime Meiland is veel op stap met haar dochters. Vorige week zagen we ze op het strand en een paar weken terug waren ze op ziekenbezoek in het ziekenhuis. Bekijk de Sinterklaasintocht-beelden met Vivé en Claire hierboven. Bekijk ook Vivé slaat zus Claire: wanhopige Maxime Meiland deelt de video Bekijk deze video » Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland Bekijk deze video »
Show :
Vivé en Claire bij Sinterklaasintocht: Maxime Meiland geniet enorm (video)
Sunday 19 November 2023 om 10:12

Zaterdag 18 november stond ook Maxime Meiland met haar dochters langs de kant van de weg. Vivé en Claire wachtten op de komst van Sinterklaas. Bekijk de leuke beelden van een regenachtige Sinterklaasintocht in de video hierboven.

Ziekenhuis
Maxime Meiland is veel op stap met haar dochters. Vorige week zagen we ze op het strand en een paar weken terug waren ze op ziekenbezoek in het ziekenhuis.

Bekijk de Sinterklaasintocht-beelden met Vivé en Claire hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's