Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland

Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland

Schattige beelden: Vivé en Claire op het <em>strand</em> met <em>Maxime Meiland</em> Vivé en Claire zijn vandaag met mama Maxime Meiland op het strand. Ze genieten van de frisse lucht en het zonnetje, die de laatste dagen ver te zoeken was. Bekijk de leuke beelden hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Heftige cosmetische ingreep voor Maxime Meiland Bekijk deze video » Kijkers woest om rijgedrag Maxime Meiland: "Kind los achterin, stupid" (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland geeft tekst en uitleg over cosmetische ingreep onderkin (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland
Sunday 12 November 2023 om 10:59

Vivé en Claire zijn vandaag met mama Maxime Meiland op het strand. Ze genieten van de frisse lucht en het zonnetje, die de laatste dagen ver te zoeken was. Bekijk de leuke beelden hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's