Zeeman Confronteert in een nieuw jasje: "Dit gaat nu veranderen!" (video)

Zeeman Confronteert in een nieuw jasje: "Dit gaat nu veranderen!" (video)

<em>Zeeman Confronteert</em> in een nieuw jasje: &quot;Dit gaat nu veranderen!&quot; (video) Er is een nieuw concept voor Zeeman Confronteert bedacht, Thijs Zeeman vertelt erover in de video hieronder. Twee in éénVoorheen was je gewend dat het programma ging over alleen 'stalking' of 'oplichting'. Dit seizoen is het anders: “Vanaf nu is dit een programma met beide onderwerpen”, laat Thijs in de onderstaande promo weten. Bekijk de Instagrampost: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman Confronteert: Mac is Rubina's stalker helemaal niet! Bekijk deze video » Zeeman confronteert: Berry doet zijn verhaal over onschuldig vastzitten voor stalken Bekijk deze video »
Maandag 20 november 2023 om 11:22

Er is een nieuw concept voor Zeeman Confronteert bedacht, Thijs Zeeman vertelt erover in de video hieronder.

Twee in één
Voorheen was je gewend dat het programma ging over alleen 'stalking' of 'oplichting'. Dit seizoen is het anders: “Vanaf nu is dit een programma met beide onderwerpen”, laat Thijs in de onderstaande promo weten. Bekijk de Instagrampost:

Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's