Zeeman confronteert: Berry doet zijn verhaal over onschuldig vastzitten voor stalken

Zeeman confronteert: Berry doet zijn verhaal over onschuldig vastzitten voor stalken

<em>Zeeman confronteert</em>: Berry doet zijn verhaal over <em>onschuldig</em> vastzitten voor <em>stalken</em> Kijk ook: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel Een onschuldig iemand belandt achter de tralies. Hoe kan dat? Dat iemand als stalker aangehouden wordt, maar de stalker helemaal niet is. Berry vertelt vanavond zijn verhaal in Zeeman Confrontreert. Bekijk hieronder een fragment over de aflevering. Exclusief interviewDe Arnhemse Berry zat onschuldig vast en vertelt in een exclusief interview zijn verhaal aan Thijs Zeeman. Kijk vanavond naar RTL5. Hierboven zie je een oude aflevering van Gestalkt (2022), destijds uitgezonden op SBS6, over de wanhopige Melissa die Thijs Zeeman te hulp vroeg. Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Thijs Zeeman verwijdert DEZE TWEET over Pieter Omtzigt na kritiek Bekijk deze video » Presentator Thijs Zeeman reageert op documentaire over bizarre ABBA-stalker Bekijk deze video »
TV :
Zeeman confronteert: Berry doet zijn verhaal over onschuldig vastzitten voor stalken
Dinsdag 20 juni 2023 om 14:33

Kijk ook: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel

Een onschuldig iemand belandt achter de tralies. Hoe kan dat? Dat iemand als stalker aangehouden wordt, maar de stalker helemaal niet is. Berry vertelt vanavond zijn verhaal in Zeeman Confrontreert. Bekijk hieronder een fragment over de aflevering.

Exclusief interview
De Arnhemse Berry zat onschuldig vast en vertelt in een exclusief interview zijn verhaal aan Thijs Zeeman. Kijk vanavond naar RTL5. Hierboven zie je een oude aflevering van Gestalkt (2022), destijds uitgezonden op SBS6, over de wanhopige Melissa die Thijs Zeeman te hulp vroeg.

Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's