Zeeman Confronteert: Mac is Rubina's stalker helemaal niet!

Zeeman Confronteert: Mac is Rubina's stalker helemaal niet!

<em>Zeeman Confronteert:</em> Mac is Rubina's stalker helemaal niet! Kijk ook: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel Vanavond zien we in Zeeman Confronteert Rubina. Haar leven wordt zuur gemaakt door een stalker. Maar Rubina verdenkt de verkeerde persoon. Wat als blijkt dat de man die jij al die tijd al verdenkt... niet jouw stalker is? Bekijk hieronder een fragment van deze aflevering. VerfbommenRubina's ramen worden ingegooid en er worden verfbommen naar haar huis geworpen. Deze vrouw is helemaal van slag. Ze wil dat Mac stopt. Maar Mac blijkt haar stalker niet te zijn... Ze lijkt geshockeerd. Wil je weten hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar RTL5. Hierboven zie je een oude aflevering van Gestalkt (2022), destijds uitgezonden op SBS6, over daten via de app Tinder en de mogelijke gevolgen hiervan. Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Zeeman confronteert: weer confrontatie met Jeroen, die nog veel meer mensen oplicht Bekijk deze video » Zeeman Confronteert: hoe is het nu met meesteroplichter Ronald? Bekijk deze video »
TV :
Zeeman Confronteert: Mac is Rubina's stalker helemaal niet!
Dinsdag 13 juni 2023 om 11:46

Kijk ook: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel

Vanavond zien we in Zeeman Confronteert Rubina. Haar leven wordt zuur gemaakt door een stalker. Maar Rubina verdenkt de verkeerde persoon. Wat als blijkt dat de man die jij al die tijd al verdenkt... niet jouw stalker is? Bekijk hieronder een fragment van deze aflevering.

Verfbommen
Rubina's ramen worden ingegooid en er worden verfbommen naar haar huis geworpen. Deze vrouw is helemaal van slag. Ze wil dat Mac stopt. Maar Mac blijkt haar stalker niet te zijn... Ze lijkt geshockeerd. Wil je weten hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar RTL5. Hierboven zie je een oude aflevering van Gestalkt (2022), destijds uitgezonden op SBS6, over daten via de app Tinder en de mogelijke gevolgen hiervan.

Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's