Black Friday komt eraan: bekijk de heftigste incidenten en vechtpartijen met koopjesjagers (video)

Black Friday komt eraan: bekijk de heftigste incidenten en vechtpartijen met koopjesjagers (video)

Komende vrijdag is het weer Black Friday (het kan je bijna niet ontgaan deze dagen) en dat is een mooi moment om nog eens wat oude beelden van de waanzin die deze koopjesjacht zo nu en dan met zich meebrengt op te zoeken.

Vechten om een tv
Zo ging het in Amerika al meerdere malen flink mis: mensen kwamen de afgelopen jaren regelmatig flink in de verdrukking tijdens het 'winkelgeweld' en er vielen zelfs al meerdere doden (de teller staat volgens de Black Friday Death Count op 17). Ook in Engeland zorgden de topaanbiedingen in het verleden voor flink wat onrust en werd er zelfs gevochten om tv's. Dan valt het in Nederland dus eigenlijk nog wel mee.

Enkele extreme Black Friday-incidenten zie je hieronder. Bekijk ook de beste Black Friday-deals van dit jaar.

Black Friday komt eraan: bekijk de heftigste incidenten en vechtpartijen met koopjesjagers (video) Komende vrijdag is het weer Black Friday (het kan je bijna niet ontgaan deze dagen) en dat is een mooi moment om nog eens wat oude beelden van de waanzin die deze koopjesjacht zo nu en dan met zich meebrengt op te zoeken. Vechten om een tvZo ging het in Amerika al meerdere malen flink mis: mensen kwamen de afgelopen jaren regelmatig flink in de verdrukking tijdens het 'winkelgeweld' en er vielen zelfs al meerdere doden (de teller staat volgens de Black Friday Death Count op 17). Ook in Engeland zorgden de topaanbiedingen in het verleden voor flink wat onrust en werd er zelfs gevochten om tv's. Dan valt het in Nederland dus eigenlijk nog wel mee. Enkele extreme Black Friday-incidenten zie je hieronder. Bekijk ook de beste Black Friday-deals van dit jaar. Bekijk ook Shownieuws: 'Tino Martin terug bij af, Ahoy-ophef nieuwe smet op carrière' Bekijk deze video » Amazon kerstreclame 2023: drie bejaarde dames knallen piste af Bekijk deze video »
Viral :
Black Friday komt eraan: bekijk de heftigste incidenten en vechtpartijen met koopjesjagers (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV