Johan Derksen fileert Sander Schimmelpenninck opnieuw: 'Dit stoort me mateloos' (Vandaag Inside)

Johan Derksen fileert Sander Schimmelpenninck opnieuw: 'Dit stoort me mateloos' (Vandaag Inside)

Dinsdag 21 november 2023 om 08:07

Sander Schimmelpenninck, die eerder al gecanceld werd door Vandaag Inside, was maandagavond opnieuw onderwerp van gesprek in de populaire talkshow. En ook deze keer kwam de columnist er niet goed vanaf. 'Die heeft een bepaalde mening, en iedereen met een andere mening wordt weggezet als rechts en vooral dom. [...] Iedereen buiten Schimmelpenninck is dom en dat stoort me mateloos', aldus Johan Derksen.

'Salonsocialist spelen'
Wilfred Genee deelt de mening van Derksen overigens niet helemaal en vindt het eigenlijk wel lekker dat mensen, net zoals zijzelf, een duidelijke mening hebben. Maar Johan tiert ondertussen vrolijk door over Sander: 'Die snotneus heeft van huis een paar centjes meegekregen. Die kan de salonsocialist spelen want zijn leeftijdsgenoten die hebben geen dubbeltje in de zak en hij wel dus dan is het makkelijk om de linkse jongen uit te hangen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen fileert Sander Schimmelpenninck opnieuw: 'Dit stoort me mateloos' (<em>Vandaag Inside</em>) Sander Schimmelpenninck, die eerder al gecanceld werd door Vandaag Inside, was maandagavond opnieuw onderwerp van gesprek in de populaire talkshow. En ook deze keer kwam de columnist er niet goed vanaf. 'Die heeft een bepaalde mening, en iedereen met een andere mening wordt weggezet als rechts en vooral dom. [...] Iedereen buiten Schimmelpenninck is dom en dat stoort me mateloos', aldus Johan Derksen. 'Salonsocialist spelen'Wilfred Genee deelt de mening van Derksen overigens niet helemaal en vindt het eigenlijk wel lekker dat mensen, net zoals zijzelf, een duidelijke mening hebben. Maar Johan tiert ondertussen vrolijk door over Sander: 'Die snotneus heeft van huis een paar centjes meegekregen. Die kan de salonsocialist spelen want zijn leeftijdsgenoten die hebben geen dubbeltje in de zak en hij wel dus dan is het makkelijk om de linkse jongen uit te hangen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's