Shownieuws: Shakira ontloopt mogelijke celstraf van ruim 8 jaar door betalen boete

Shownieuws: Shakira ontloopt mogelijke celstraf van ruim 8 jaar door betalen boete

<em>Shownieuws</em>: Shakira ontloopt mogelijke <em>celstraf van ruim 8 jaar</em> door betalen boete Shakira heeft om haar kinderen een schikking getroffen in de Spaanse belastingzaak die tegen haar liep. Dat laat de Colombiaanse zangeres maandag weten in een reactie aan Amerikaanse media. Maandag werd bekend dat de 46-jarige Shakira, die werd beschuldigd van belastingontduiking, heeft geschikt en met het betalen van een boete een mogelijke celstraf ontloopt. Boete"Shakira heeft een schikking getroffen met de Spaanse belastingdienst en justitie. Dat is maandagochtend in de rechtbank in Barcelona bekendgemaakt tijdens een zaak over belastingontduiking. De Colombiaanse zangeres heeft ingestemd met een boete en omzeilt daarmee een eventuele gevangenisstraf", schrijft RTL Boulevard op Instagram.⁠8 jaar gevangenisstraf"De zangeres zou voor zo'n 14,5 miljoen euro aan belasting hebben ontdoken. Ze moest aanvankelijk een boete van meer dan 23 miljoen euro betalen en ruim acht jaar de gevangenis in, schrijft de Spaanse krant El País. Door de schikking is die boete verlaagd tot zo'n 7 miljoen euro en de gevangenisstraf tot drie jaar. De celstraf omzeilt de zangeres echter door een extra boete van 432.000 euro te betalen." Bekijk hierboven de Shownieuws-video over Shakira, en hieronder de RTL Boulevard-post. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)
Show :
Dinsdag 21 november 2023 om 10:49

Shakira heeft om haar kinderen een schikking getroffen in de Spaanse belastingzaak die tegen haar liep. Dat laat de Colombiaanse zangeres maandag weten in een reactie aan Amerikaanse media. Maandag werd bekend dat de 46-jarige Shakira, die werd beschuldigd van belastingontduiking, heeft geschikt en met het betalen van een boete een mogelijke celstraf ontloopt.

Boete
"Shakira heeft een schikking getroffen met de Spaanse belastingdienst en justitie. Dat is maandagochtend in de rechtbank in Barcelona bekendgemaakt tijdens een zaak over belastingontduiking. De Colombiaanse zangeres heeft ingestemd met een boete en omzeilt daarmee een eventuele gevangenisstraf", schrijft RTL Boulevard op Instagram.

8 jaar gevangenisstraf
"De zangeres zou voor zo'n 14,5 miljoen euro aan belasting hebben ontdoken. Ze moest aanvankelijk een boete van meer dan 23 miljoen euro betalen en ruim acht jaar de gevangenis in, schrijft de Spaanse krant El País. Door de schikking is die boete verlaagd tot zo'n 7 miljoen euro en de gevangenisstraf tot drie jaar. De celstraf omzeilt de zangeres echter door een extra boete van 432.000 euro te betalen."

Bekijk hierboven de Shownieuws-video over Shakira, en hieronder de RTL Boulevard-post.

Actuele video's

Meer actuele video's