Nieuw seizoen Zeeman Confronteert start dinsdag: "We beginnen met een hele heftige aflevering"

Nieuw seizoen Zeeman Confronteert start dinsdag: "We beginnen met een hele heftige aflevering"

Nieuw seizoen <em>Zeeman Confronteert</em> start dinsdag: &quot;We beginnen met een hele heftige aflevering&quot; Vanavond begint een nieuw seizoen van Zeeman Confronteert. Dit keer is het programma in een ander jasje gestoken. Thijs Zeeman laat ook weten dat de eerste aflevering direct erg heftig is. Bekijk het fragment met Thijs hieronder. Op z'n kopHet zal je gebeuren: je hele leven komt volledig op zijn kop te staan, omdat iemand je tot op het bot toe stalkt. Stalkingszaken, maar ook oplichtingszaken stelt Thijs Zeeman aan de kaak in een nieuw seizoen Zeeman Confronteert. Bekijk de RTL Boulevard-video met Thijs over de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman Confronteert: Een ware nachtmerrie voor elke paardenliefhebber Bekijk deze video » Zeeman Confronteert in een nieuw jasje: "Dit gaat nu veranderen!" (video) Bekijk deze video »
Tuesday 21 November 2023 om 10:31

Vanavond begint een nieuw seizoen van Zeeman Confronteert. Dit keer is het programma in een ander jasje gestoken. Thijs Zeeman laat ook weten dat de eerste aflevering direct erg heftig is. Bekijk het fragment met Thijs hieronder.

Op z'n kop
Het zal je gebeuren: je hele leven komt volledig op zijn kop te staan, omdat iemand je tot op het bot toe stalkt. Stalkingszaken, maar ook oplichtingszaken stelt Thijs Zeeman aan de kaak in een nieuw seizoen Zeeman Confronteert. Bekijk de RTL Boulevard-video met Thijs over de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hieronder.

Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's