Zeeman Confronteert: Een ware nachtmerrie voor elke paardenliefhebber

Zeeman Confronteert: Een ware nachtmerrie voor elke paardenliefhebber

<em>Zeeman Confronteert:</em> Een ware nachtmerrie voor elke paardenliefhebber Kijk ook: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel Vanavond zien we in Zeeman confronteert hoe een paardenliefhebber in de maling is genomen. Ze gunde haar paard mooie laatste jaren toe en verkocht het paard aan een persoon die al twee pony's had. Een perfect plekje voor een paard. Maar het dier kwam nooit aan op de plek en is zoals Thijs Zeeman zegt 'de dood ingejaagd'. Bekijk hieronder een fragment over de aflevering, die vanavond te zien is. Hierboven zie je een oude aflevering van 'Gestalkt'. Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman Confronteert: Mac is Rubina's stalker helemaal niet! Bekijk deze video » Zeeman confronteert: Berry doet zijn verhaal over onschuldig vastzitten voor stalken Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)
TV :
Zeeman Confronteert: Een ware nachtmerrie voor elke paardenliefhebber

Kijk ook: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel

Vanavond zien we in Zeeman confronteert hoe een paardenliefhebber in de maling is genomen. Ze gunde haar paard mooie laatste jaren toe en verkocht het paard aan een persoon die al twee pony's had. Een perfect plekje voor een paard. Maar het dier kwam nooit aan op de plek en is zoals Thijs Zeeman zegt 'de dood ingejaagd'. Bekijk hieronder een fragment over de aflevering, die vanavond te zien is. Hierboven zie je een oude aflevering van 'Gestalkt'.

Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV