Droomhuis Gezocht gemist? Tranen op het zonnige Curaçao, en een liefdestunnel

Droomhuis Gezocht gemist? Tranen op het zonnige Curaçao, en een liefdestunnel

<em>Droomhuis Gezocht</em> gemist? Tranen op het zonnige Curaçao, en een liefdestunnel Gisteren zagen we in Droomhuis gezocht een vrolijke Dionne Stax op Curaçao. Het mooie eiland laat de presentatrice stralen. Maar ook Juan en Christine genieten van al het moois. Dionne helpt hen bij hun zoektocht naar een droomhuis op het eiland. Ook komt de liefdestunnel van het eiland voorbij. Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maandag in nieuw seizoen Droomhuis gezocht: Inge en Jan-Willem bezoeken paleis op Madeira Bekijk deze video » Hilarisch: Dionne Stax op de snowbike in Oostenrijk (Droomhuis Gezocht) Bekijk deze video »
Dinsdag 21 november 2023 om 11:32

Gisteren zagen we in Droomhuis gezocht een vrolijke Dionne Stax op Curaçao. Het mooie eiland laat de presentatrice stralen. Maar ook Juan en Christine genieten van al het moois. Dionne helpt hen bij hun zoektocht naar een droomhuis op het eiland. Ook komt de liefdestunnel van het eiland voorbij. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's