Zeeman Confronteert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert gemist? Bekijk hier de hele uitzending Thijs Zeeman staat ook in het nieuwe seizoen Zeeman Confronteert opnieuw mensen bij die een groot onrecht is aangedaan. Samen met privédetective Nico van den Dries gaat hij de confrontatie aan met de vermeende daders. NarcistenOok in het seizoen dat vanavond start, jaagt Thijs op louche types die zich onaantastbaar wanen. “We hebben heel lang gezocht naar: wat is nou mijn signatuur? Wie zijn mijn oplichters?”, vertelde Zeeman in Nieuwe Revu. “En dat zijn wel de narcisten. Daar komt het eigenlijk op neer.” Nieuw conceptVoorheen was je gewend dat het programma ging over alleen 'Stalken' of 'Oplichting'. Dit seizoen is het anders: “Vanaf nu is dit een programma met beide onderwerpen”, laat Thijs in een promo weten.' Alle fragmenten uit deze uitzending Zeeman Confronteert in een nieuw jasje: "Dit gaat nu veranderen!" (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Zeeman Confronteert start dinsdag: "We beginnen met een hele heftige aflevering" Bekijk deze video » Zeeman Confronteert: zorgmedewerker Eva wordt gestalkt door ex-cliënt (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Zeeman Confronteert gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Thijs Zeeman staat ook in het nieuwe seizoen Zeeman Confronteert opnieuw mensen bij die een groot onrecht is aangedaan. Samen met privédetective Nico van den Dries gaat hij de confrontatie aan met de vermeende daders.

Narcisten
Ook in het seizoen dat vanavond start, jaagt Thijs op louche types die zich onaantastbaar wanen. “We hebben heel lang gezocht naar: wat is nou mijn signatuur? Wie zijn mijn oplichters?”, vertelde Zeeman in Nieuwe Revu. “En dat zijn wel de narcisten. Daar komt het eigenlijk op neer.”

Nieuw concept
Voorheen was je gewend dat het programma ging over alleen 'Stalken' of 'Oplichting'. Dit seizoen is het anders: “Vanaf nu is dit een programma met beide onderwerpen”, laat Thijs in een promo weten.'

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zeeman confronteert

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV