Verkiezingsuitslagen: 'Merel EK wordt Merel Exitpoll' (Vandaag Inside)

Verkiezingsuitslagen: 'Merel EK wordt Merel Exitpoll' (Vandaag Inside)

Woensdag 22 november 2023 om 08:39

Aan het einde van Vandaag Inside geven de heren aan met spanning uit te kijken naar de uitslag van de verkiezingen. Wilfred Genee: 'Ik vind het nu wel lastig worden.' Tijdens de uitzending van woensdagavond zal de zogenoemde exitpoll al bekend zijn dus dan is er sowieso al genoeg om over te praten. Wordt de PVV inderdaad zo groot als René van der Gijp voorspelt?

'Merel Exit-poll'
Politiek verslaggeefster Merel Ek zal verslag gaan doen van de allerlaatste uitslagen en dat levert haar direct een nieuwe bijnaam op: 'Merel Exitpoll'. Haar collega Sam Hagens, die natuurlijk leeft voor dagen als deze, kan in ieder geval niet wachten: 'Ik heb er echt zin in.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Verkiezingsuitslagen: 'Merel EK wordt <em>Merel Exitpoll</em>' (Vandaag Inside) Aan het einde van Vandaag Inside geven de heren aan met spanning uit te kijken naar de uitslag van de verkiezingen. Wilfred Genee: 'Ik vind het nu wel lastig worden.' Tijdens de uitzending van woensdagavond zal de zogenoemde exitpoll al bekend zijn dus dan is er sowieso al genoeg om over te praten. Wordt de PVV inderdaad zo groot als René van der Gijp voorspelt? 'Merel Exit-poll'Politiek verslaggeefster Merel Ek zal verslag gaan doen van de allerlaatste uitslagen en dat levert haar direct een nieuwe bijnaam op: 'Merel Exitpoll'. Haar collega Sam Hagens, die natuurlijk leeft voor dagen als deze, kan in ieder geval niet wachten: 'Ik heb er echt zin in.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's