Gerard Joling reageert op 'engnek'-uitspraak van Even Tot Hier: "Dat gaat te ver"

Gerard Joling reageert op 'engnek'-uitspraak van Even Tot Hier: "Dat gaat te ver"

Dinsdag 21 november 2023 om 09:25

In de tweede aflevering van Even Tot Hier wordt Gerard Joling keihard aangepakt. Shownieuws heeft het erover met Joling. En dit is hoe de zanger op de zoenfilmpjes, uitspraken en het liedje reageert. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Engnek
Niels van der Laan en Jeroen Woe zongen afgelopen aflevering weer een steengoed lied. Ze sturen Gerard Joling met een ticket naar de 'Tropics' want dat is beter voor het klimaat en voor iedereen. Ook werd Gerard een beetje te kakken gezet. Gerard laat weten dat hij het niet zo chic vindt, die zoenfilmpjes van hem. Hij moest er wel om lachen. Maar de woorden 'engnek' en 'viezerik' vond hij te ver gaan, laat Evert Santegoeds weten.

Bekijk het Shownieuws-fragment met de reactie van Gerard over Even Tot Hier hieronder.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gerard Joling</em> reageert op 'engnek'-uitspraak van <em>Even Tot Hier</em>: &quot;Dat gaat te ver&quot; In de tweede aflevering van Even Tot Hier wordt Gerard Joling keihard aangepakt. Shownieuws heeft het erover met Joling. En dit is hoe de zanger op de zoenfilmpjes, uitspraken en het liedje reageert. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. EngnekNiels van der Laan en Jeroen Woe zongen afgelopen aflevering weer een steengoed lied. Ze sturen Gerard Joling met een ticket naar de 'Tropics' want dat is beter voor het klimaat en voor iedereen. Ook werd Gerard een beetje te kakken gezet. Gerard laat weten dat hij het niet zo chic vindt, die zoenfilmpjes van hem. Hij moest er wel om lachen. Maar de woorden 'engnek' en 'viezerik' vond hij te ver gaan, laat Evert Santegoeds weten. Bekijk het Shownieuws-fragment met de reactie van Gerard over Even Tot Hier hieronder. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even Tot Hier: klein pianootje leidt ons door 13 jaar VVD-beleid Bekijk deze video » Even Tot Hier: Hoofdpiet is een dagje mantelzorger Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's