Wilfred Genee: 'Niet handig als Geert Wilders en zijn PVV de grootste worden, internationaal gezien'

Wilfred Genee: 'Niet handig als Geert Wilders en zijn PVV de grootste worden, internationaal gezien'

Woensdag 22 november 2023 om 09:31

Wilfred Genee vindt het heel opmerkelijk dat de PVV van Geert Wilders woensdag zomaar eens de grootste partij van Nederland kan gaan worden. Die uitkomst lijkt de Vandaag Inside-presentator enigszins zorgelijk te vinden: 'Dat is voor ons internationale aanzien niet heel handig lijkt mij.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee: 'Niet handig als Geert Wilders en zijn <em>PVV</em> de grootste worden, internationaal gezien' Wilfred Genee vindt het heel opmerkelijk dat de PVV van Geert Wilders woensdag zomaar eens de grootste partij van Nederland kan gaan worden. Die uitkomst lijkt de Vandaag Inside-presentator enigszins zorgelijk te vinden: 'Dat is voor ons internationale aanzien niet heel handig lijkt mij.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's