In Lang Leven De Liefde pakt samen koken anders uit dan gepland: "Beter pizza kunnen bestellen"

In Lang Leven De Liefde pakt samen koken anders uit dan gepland: "Beter pizza kunnen bestellen"

Woensdag 22 november 2023 om 14:51

In Lang Leven De Liefde pakt samen koken voor Yagmur en Shalou anders uit dan gepland. Ze kiezen voor een pizza als avondeten. En willen daarvoor het deeg zelf maken. Verschillend keukenapparatuur wordt uit de kast getrokken maar het helpt niet. "Beter pizza kunnen bestellen" verzucht Shalou...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

In <em>Lang Leven De Liefde</em> pakt samen koken anders uit dan gepland: &quot;Beter pizza kunnen bestellen&quot; In Lang Leven De Liefde pakt samen koken voor Yagmur en Shalou anders uit dan gepland. Ze kiezen voor een pizza als avondeten. En willen daarvoor het deeg zelf maken. Verschillend keukenapparatuur wordt uit de kast getrokken maar het helpt niet. "Beter pizza kunnen bestellen" verzucht Shalou... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Piet wil gelijk in bed knuffelen! Bekijk deze video » Hilariteit in LLDL: Dave en Merilla zingen 'Kali' tijdens karaoke Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: vindt Dave zijn date wel aantrekkelijk? "Beter als te oud" Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's