Tooske Ragas over deelname aan Wie is de Mol?: 'Het was een waanzinnige ervaring'

Tooske Ragas over deelname aan Wie is de Mol?: 'Het was een waanzinnige ervaring'

De geruchten blijken te kloppen: Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Daarnaast zullen ook acteur Jeroen Spitzenberger en presentator Kees van der Spek te zien zijn in seizoen 24 van het AVROTROS-programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tooske Ragas</em> over deelname aan <em>Wie is de Mol?</em>: 'Het was een waanzinnige ervaring' De geruchten blijken te kloppen: Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Daarnaast zullen ook acteur Jeroen Spitzenberger en presentator Kees van der Spek te zien zijn in seizoen 24 van het AVROTROS-programma. Tekst gaat verder onder de video. Deelnemers WIDM 2024Daarnaast nemen ook wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, cartoonist Jip van den Toorn, dragartiest Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk deel aan het spelprogramma. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Vanaf zaterdag 6 januari is het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien op NPO 1. Bekijk ook Dit zijn de deelnemers aan Wie is de Mol? 2024: o.a. Kees van der Spek en Tooske Ragas Bekijk deze video » Kees van der Spek: 'Zo hield ik deelname aan Wie is de Mol? geheim' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Deelnemers WIDM 2024
Daarnaast nemen ook wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, cartoonist Jip van den Toorn, dragartiest Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk deel aan het spelprogramma.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Vanaf zaterdag 6 januari is het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's