Dit zijn de deelnemers aan Wie is de Mol? 2024: o.a. Kees van der Spek en Tooske Ragas

Dit zijn de deelnemers aan Wie is de Mol? 2024: o.a. Kees van der Spek en Tooske Ragas

Dit zijn de deelnemers aan <em>Wie is de Mol?</em> 2024: o.a. Kees van der Spek en Tooske Ragas Dinsdag zijn de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? bekend gemaakt. Op de plaat die door AVROTROS gedeeld werd op hun sociale kanalen herkennen we onder meer misdaadverslaggever Kees van der Spek en presentatrice Tooske Ragas, waarvan recent al werd gespeculeerd dat ze een deelnemer was. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Bekijk de eerste beelden: nieuw seizoen Wie is de Mol? speelt zich af in Mexico Bekijk deze video » GroepVerder zitten in de line-up van dit seizoen singer-songwriter Babs Schutte, wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, illustrator Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk, beter bekend als Sor. De groep reist dit jaar af naar Mexico. Bekijk de groepsfoto van de groep van Wie is de Mol? 2024 hierboven. Vanaf zaterdag 6 januari is het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien op NPO 1. Bekijk ook Wie is de Mol?-geruchten: 'Doen Sam Hagens, Tooske Ragas en Jeroen Spitzenberger dit seizoen mee? Bekijk deze video » Zenuwachtige Sam Hagens zit niet in Wie is de Mol?: 'Ik heb bewijzen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dinsdag zijn de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? bekend gemaakt. Op de plaat die door AVROTROS gedeeld werd op hun sociale kanalen herkennen we onder meer misdaadverslaggever Kees van der Spek en presentatrice Tooske Ragas, waarvan recent al werd gespeculeerd dat ze een deelnemer was.

Groep
Verder zitten in de line-up van dit seizoen singer-songwriter Babs Schutte, wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, illustrator Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk, beter bekend als Sor. De groep reist dit jaar af naar Mexico.

Bekijk de groepsfoto van de groep van Wie is de Mol? 2024 hierboven. Vanaf zaterdag 6 januari is het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's