Gerard Joling steelt de show in het kieshokje: 'Frans Timmermans gaat hem niet worden'

Gerard Joling steelt de show in het kieshokje: 'Frans Timmermans gaat hem niet worden'

Woensdag 22 november 2023 om 19:20

Het is een cruciale dag voor onze politici, aangezien de stembussen voor de Tweede Kamerverkiezingen vandaag zijn geopend. Gerard Joling heeft ook zijn stem uitgebracht, en RTL Boulevard had het genoegen om samen met de 63-jarige zanger mee te gaan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gerard Joling</em> steelt de show in het <em>kieshokje</em>: 'Frans Timmermans gaat hem niet worden' Het is een cruciale dag voor onze politici, aangezien de stembussen voor de Tweede Kamerverkiezingen vandaag zijn geopend. Gerard Joling heeft ook zijn stem uitgebracht, en RTL Boulevard had het genoegen om samen met de 63-jarige zanger mee te gaan. Tekst gaat verder onder de video. StembureausVanaf 07.30 uur vanochtend zijn alle stembureaus geopend. Bij de meest recente tussenstand om 17.45 uur bleek dat tot dat moment 50 procent van de kiesgerechtigden hun stem had uitgebracht, wat minder is dan het percentage van 55 op hetzelfde tijdstip in 2017. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook GL-PvdA lijstrekker Timmermans neemt trouwe viervoeter mee naar stembureau (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Caroline van der Plas (BBB) brengt stem uit: 'De dood of de gladiolen' Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling steelt de show in het kieshokje: 'Frans Timmermans gaat hem niet worden'

Stembureaus
Vanaf 07.30 uur vanochtend zijn alle stembureaus geopend. Bij de meest recente tussenstand om 17.45 uur bleek dat tot dat moment 50 procent van de kiesgerechtigden hun stem had uitgebracht, wat minder is dan het percentage van 55 op hetzelfde tijdstip in 2017.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's