Klein Maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klein Maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klein Maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering strijden de drie finalisten voor de felbegeerde titel 'beste miniatuurbouwer van Nederland'. Koninklijk tintjeDe finale heeft een koninklijk tintje, want de werkplaats staat voor deze bijzondere gelegenheid in Paleis Het Loo. In zowel de kleine als de grote opdracht krijgen ze alle vrijheid om hun meesterwerk neer te zetten. Eigen expositieHet is aan juryleden Dido Geluk en Bobby de Groot om te bepalen wie er wint. De winnaar gaat er niet alleen vandoor met de titel van beste miniatuurbouwer van Nederland, maar wint ook een eigen expositie in Miniworld Rotterdam, een trofee en 2500 euro te besteden aan materialen. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in finale Klein maar Fijn: miniatuur in een notendop (video) Bekijk deze video » Bekijk ook Nederland uit kritiek op serie André Hazes: The Next Chapter: "Ingevallen kop" Bekijk deze video » Zeeman Confronteert in een nieuw jasje: "Dit gaat nu veranderen!" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering strijden de drie finalisten voor de felbegeerde titel 'beste miniatuurbouwer van Nederland'.

Koninklijk tintje
De finale heeft een koninklijk tintje, want de werkplaats staat voor deze bijzondere gelegenheid in Paleis Het Loo. In zowel de kleine als de grote opdracht krijgen ze alle vrijheid om hun meesterwerk neer te zetten.

Eigen expositie
Het is aan juryleden Dido Geluk en Bobby de Groot om te bepalen wie er wint. De winnaar gaat er niet alleen vandoor met de titel van beste miniatuurbouwer van Nederland, maar wint ook een eigen expositie in Miniworld Rotterdam, een trofee en 2500 euro te besteden aan materialen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klein Maar Fijn

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV