Johan Derksen reageert op verkiezingswinst PVV: 'Je zag het aankomen' (video)

Johan Derksen reageert op verkiezingswinst PVV: 'Je zag het aankomen' (video)

Donderdag 23 november 2023 om 00:54

Johan Derksen reageert op verkiezingswinst <em>PVV</em>: 'Je zag het aankomen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside werd de verkiezingsuitslag - de overwinning van de rechtse PVV - uitgebreid geanalyseerd. Johan Derksen zag de monsterzege van Geert Wilders aankomen, zeker in combinatie met de slechte campagne van de VVD. "Het waren ingestudeerde zinnetjes." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Vandaag Inside werd de verkiezingsuitslag - de overwinning van de rechtse PVV - uitgebreid geanalyseerd. Johan Derksen zag de monsterzege van Geert Wilders aankomen, zeker in combinatie met de slechte campagne van de VVD. "Het waren ingestudeerde zinnetjes."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's