Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video)

Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video)

Woensdag 22 november 2023 om 22:09

De rechtse PVV van Geert Wilders heeft de Tweede Kamerverkiezingen met afstand gewonnen. In de exitpoll gaat de partij ruim aan kop met 35 zetels. Wilders gaf rond 21.30 uur al zijn overwinningsspeech.

'Asieltsunami'
In zijn verkiezingsspeech zei Wilders onder andere dat ‘de asieltsunami’ zal worden beperkt en dat 'Nederland weer van ons' moet zijn. "De grootste partij van Nederland, en ik zeg jullie, de kiezer heeft gesproken. We zijn het spuugzat en wij gaan zorgen dat die Nederlander weer op één komt te staan", zei Wilders verder.

Bekijk beelden van de NOS met de speech van Geert Wilders hierboven. Hieronder zie je beelden van Wilders bij Vandaag Inside.

<em>Geert Wilders</em> speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video) De rechtse PVV van Geert Wilders heeft de Tweede Kamerverkiezingen met afstand gewonnen. In de exitpoll gaat de partij ruim aan kop met 35 zetels. Wilders gaf rond 21.30 uur al zijn overwinningsspeech. 'Asieltsunami'In zijn verkiezingsspeech zei Wilders onder andere dat ‘de asieltsunami’ zal worden beperkt en dat 'Nederland weer van ons' moet zijn. "De grootste partij van Nederland, en ik zeg jullie, de kiezer heeft gesproken. We zijn het spuugzat en wij gaan zorgen dat die Nederlander weer op één komt te staan", zei Wilders verder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Politiek Nederland (@politieknederland) Bekijk beelden van de NOS met de speech van Geert Wilders hierboven. Hieronder zie je beelden van Wilders bij Vandaag Inside. Ahmed Aboutaleb (PvdA) reageert op verkiezingswinst PVV: 'Felicitatie op zijn plaats' (video) Bekijk deze video » Emotionele Frans Timmermans: 'Wij gaan de democratie verdedigen!' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen onthult ruzie met Yesilgöz achter de schermen bij VI: 'Ze was woedend!' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video)

Actuele video's

Meer actuele video's