Dilan Yeşilgöz feliciteert PVV en GL-PvdA na verlies: 'Valt tegen' (video)

Dilan Yeşilgöz feliciteert PVV en GL-PvdA na verlies: 'Valt tegen' (video)

Woensdag 22 november 2023 om 23:20

<em>Dilan Yeşilgöz</em> feliciteert PVV en GL-PvdA na verlies: 'Valt tegen' (video) Eerste exitpoll Tweede Kamerverkiezingen: PVV naar 35 zetels, duidelijke winnaar (video) Bekijk deze video » Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video) Bekijk deze video » Dilan Yeşilgöz is er niet in geslaagd om met de VVD de grootste partij te worden. De demissionaire verkiezingspartij moet de PVV (35 zetels) en GL-PvdA (25 zetels) voor zich dulden. Volgens de (tweede) exitpoll staat de VVD op 24 zetels. In haar speech feliciteert Yeşilgöz de winnaars en zegt ze verder te willen gaan bouwen. Bekijk ook: exitpoll Tweede Kamerverkiezingen 2023 en de overwinningsspeech van PVV-leider Geert Wilders Bekijk de video van Hart van Nederland met de toespraak van Dilan Yeşilgöz hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Politiek :

Dilan Yeşilgöz is er niet in geslaagd om met de VVD de grootste partij te worden. De demissionaire verkiezingspartij moet de PVV (35 zetels) en GL-PvdA (25 zetels) voor zich dulden. Volgens de (tweede) exitpoll staat de VVD op 24 zetels. In haar speech feliciteert Yeşilgöz de winnaars en zegt ze verder te willen gaan bouwen.

Bekijk ook: exitpoll Tweede Kamerverkiezingen 2023 en de overwinningsspeech van PVV-leider Geert Wilders

Bekijk de video van Hart van Nederland met de toespraak van Dilan Yeşilgöz hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's